Konizma 2011 İstanbul Yapı Fuarı’nda Ürünlerini Sergiledi

Konizma olarak 27 Nisan - 1 Mayıs  tarihleri arasında ülkenin en prestijli Yapı Fuarları arasında bulunan TURKEY BUILD YAPI FUARI İSTANBUL Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarında 8.Hall de katılımcı olarak bulunmaktayız.

Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul 2010, 60.000 m2 alanda, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece'de, 78'si doğrudan yurtdışından olmak üzere 790 firma katılımıyla gerçekleşmiştir. 103.848 ziyaretçinin ilgisi ile karşılanan Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul 2010'da 10 ayrı salonda yaklaşık 8.254 ürün ve 2.631 marka temsil edilmiştir.

1978’den bu yana sürdürülen ve her yıl büyüyerek katılımcı ve ziyaretçi sayısını arttırmayı başaran Uluslararası TURKEYBUILD/YAPI Fuarı İstanbul, bu yıl %30 büyüyerek 81.000 m2 alanda, üretim alanlarına göre gruplanmış 12 ayrı salon ve açık alanda gerçekleştirilecek.

Konizma olarak sektör içinden veya dışından tüm ziyaretçilerimizi stand alanımızda ağırlamaktan ve çalışmalarımızı paylaşmaktan kıvanç duyacağız.

Davetiye için linki tıklayın. http://www.yemfuar.com/Davetiye/FuarDavetiye.aspx